Aludnijó

by Dr.Dream

5 ok amiért zokniban bújj ágyba

2017. június 03. 15:57 - Aludnijó

Zokniban aludni egyenlően imádnak és utálnak is az emberek.
Néhány embernek a zokniban alvás annyira szexi, mint a foghúzás,
mások pedig esküsznek a kényelmes, melegen tartó zoknira,
amiről soha nem tudnának leszokni.

 14072864_332055010469701_1834243008_n.jpg

 

Azok az emberek, akik éjszaka zoknit viselnek az alváshoz, nem igazán gondolkodnak el azon, hogy ez most erotikus-e vagy sem. Sokkal inkább a kényelem miatt csinálják.

 Ha nem bánjátok most a zoknik mellé állunk:

5 ok, amiért zokniban kellene ágyba bújnod

1. Svájci tudósok vizsgálata alapján, megállapításra került, hogy azok az emberek, akik zokniban fekszenek le, hamarabb elalszanak, mint azok, akik nem.


2. Megvan, amikor a barátnőd az oldaladhoz csúsztatja jéghideg lábait? Na, ilyen sokk nem érhet, ha zokniban alszik.


3. A nők körében a zokniban alvás segíthet megakadályozni a hőhullámot. Azoknak a nőknek a testhőmérséklete, akik zokniban alszanak, nem ingadozik.


4. Először a lábunkon kezdünk el fázni, és ha nincs rajtunk zokni, ez bizony gyakran előfordulhat az éjszaka közepén. Akik zokniban alszanak, kevesebbszer ébrednek fel az éjszaka.


5.  A zokni viselése éjszaka, tágítja az ereket, így segítve a megfelelő véráramlást, ezáltal az alvás minősége is javul.

És kik azok akik zokniban alszanak?
Szerintetek több nő visel zoknit alváshoz, mint férfi?
Hát igen. És a legtöbb férfinak ez nem igazán erotikus látvány, főleg ha élénk színű, csíkos, pöttyös, térdig felhúzott zoknival találja szemben magát.
Emlékeztek arra a nagyon vastag "zsenília" féle anyagú csíkos, harsány színű zoknikra? Jajj az borzasztó. Bevallom én aludtam olyanban. Jó volt.

zokniban_aludni.jpg

Amire viszont ügyelj, hogy ne ugyanabban a zokniban feküdj le éjszaka, amiben egész nap voltál, ne adj teret a baciknak.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drdream.blog.hu/api/trackback/id/tr1712561479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Provokat Úr 2017.06.04. 20:08:46

Szerintem a térdig felhúzott zokni igenis szexis! Persze akkor, ha csak az van a nőn!!!!

Boka1 2017.06.05. 06:54:27

Akinek csúnya lábfeje van, annak előnyös a zokni. De ugye azzal nem hosszútávon bújunk ágyba. A gyerekeimnek megtiltom, mert még most alakul ki a csontozat, nem hiányzik a bütyök meg a kalapács ujj.
süti beállítások módosítása
googlefaefc298ee5d2768.html