Aludnijó

by Dr.Dream

Mit várhatsz egy újonnan vásárolt matractól?

2017. június 02. 18:36 - Aludnijó

Megvásároltad új matracod, amit éppen ma szállítottak ki. Mit is lehet várni az első éjszakán az új matracodtól?
Néhány tippet állítottunk össze hogy felkészülj fogadni az új, minden éjszakás társad.

 

ddm.png

 

Adj az új matracnak egy kis időt.


Egy újonnan bimbózó kapcsolatnál is kell egy kis idő még összeszoktok, ugyanez várható a matracoddal való kapcsolatodtól is. Számíthatsz a tartós kapcsolatra.
Tapasztalataink szerint, legalább 1 hónap kell ahhoz, hogy jól összeszokj matracoddal, mert legalább 4-8 hét kell ahhoz, hogy a tested hozzászokjon az új fekhelyhez. Tehát burkolózz be és hajrá.

 

Más érzés lesz, mint a régi.


A mai modern matracok már sokkal vastagabbak, mint elődeik, ezért érezni fogod, hogy magasabban fekszel, mint korábban. Sőt, talán a régi lepedőd sem úgy fog állni rajta mint korábban. Érdemes egyébként figyelembe venni, hogy az átlagos lepedők 10-17 cm vastag matracokra vannak tervezve, bár már szerencsére felbukkant az utánpótlás.

 vastag_matrac.jpg

Az első benyomás


Az új matrac felülete mikor ráfekszel, azonnal hozzád simul (memória hab matracoknál ez egészen jó érzés) ha keményebb, hideghab matracot választottál teljesen más, bizsergető érzés lesz. Pláne ha korábbi matracod miatt hátad görnyedt az éjszakák folyamán.

sl.jpg

Biztosítsd be matracod


A matracnak is fontos a jó alátámasztás, ezért nagyon lényeges hogy milyen ágyrácsot választasz. Nem az a fontos hogy mennyire rugalmas, illetve motoros, mozgatható-e, hanem az hogy milyen alátámasztást ad a matracnak. Például egy extra vastag modern matracnak nem elég a gyenge kis lécezet, fontos hogy középen is stabilan tartsa a matracot.

 agyracs.jpg

Öltöztesd matracod minőségi kényelembe


Meghálálja matracod, ha jó minőségű lepedőt raksz rá, nemcsak hogy megkíméli a matrac huzatát, hanem neked is sokat dob az alvásminőségeden, ha jó anyagból készült lepedőn alszol. Hisz ki szeretne beleizzadni egy csupa műszál lepedőbe?

Szép álmokat! Aludj jól:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drdream.blog.hu/api/trackback/id/tr1812559963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
googlefaefc298ee5d2768.html