Aludnijó

by Dr.Dream

Matracot próba nélkül!?

2016. szeptember 07. 11:10 - Aludnijó

Miért érdemes személyre szabott matracot csináltatni, mint az üzletben a legkényelmesebbet választani?

 

A Nagy Matrac-Teszt! 

Hogyan válasszunk matracot? A válasz egyszerűnek tűnik: az ember elsétál a boltba, lehever egy csomó matracra, majd kiválasztja azt, amelyik a legkényelmesebb. Matracot az internetről, látatlanban? Butaságnak tűnik, de az eredmény meglepő! 2 matractesztelőt kerestünk, akik bebizonyítják, hogy így is lehet, sőt, jobb is…

Matracot a matracboltból!

Vettél már valaha matracot? Akkor tudod, hogy ez iszonyatos macera lehet: elmész a boltba, kipróbálsz egy csomót, de a 3. után már arra sem emlékszel, milyen volt az első. Közben meg az eladó ott sertepertél melletted: kókuszosat szeretnél vagy memória hab matracot? Ugye, hogy ez jobb, mint a másik? Te meg csak azt érzed, hogy ilyen körülmények között nem tudsz meghozni ilyen fontos döntést! Honnan is tudhatnád, hogy amin most kényelmesen heverészel, az vajon alváshoz is jó lesz-e? Hogy amit egyedül próbálsz, azt a párod is szeretni fogja-e?

És ha az első boltban nem találod meg az ideális matracot, akkor folytatódik a rémálom, így akár napokba is telhet, mire megtalálod az igazit…

Bár ez egy borzalmasan unalmas, fárasztó manőver, mégis, a legtöbben így vesznek matracot. Amikor elindítottuk a webáruházunkat, többen is kerekre nyitották a szemüket: matracot próba nélkül? Micsoda hazardírozás!

Ha matrac-vásárlásban vagy, biztos ezer oldalon olvastad már: ez egy nagyon fontos döntés, hiszen életünk 1/3-át az ágyunkban töltjük, és nem mindegy, hogy milyen körülmények között tesszük ezt.
De hogy lehetne 20-30 másodperc fekvéssel (mert ennél tovább már ciki ott heverni, ugye?) eldönteni, hogy életed 1/3-ra megfelelő lesz-e az adott matrac?

Eláruljuk: szinte sehogy. A hagyományos matracvásárlás során a próba önámítás csupán: ruhában hanyatt vágod magad egy ágyon, és várod az ihletet. Amúgy otthon is ruhában alszol? Mindig szigorúan háton? Soha nem fészkelődsz? Mindig teljesen éber vagy, amikor ágyba mész?
Ugye, hogy nem? A boltban szinte lehetetlen felidézni az otthoni alvási körülményeidet. Éppen ezért gyakori, hogy a hosszas kutatómunka alapján kiválasztott matracon fekve már az első éjszaka rádöbbensz, hogy ezen egyáltalán nem jó aludni! Persze egy ideig még győzködöd magad, próbálsz hozzászokni, utána vagy visszaviszed a boltba, vagy inkább elfojtod rossz érzéseidet és évekig ezen a kényelmetlen vackon alszol.
Egyik sem túl kényelmes megoldás.

aludnijoo.png

Matracot az internetről próba nélkül!

2016-ban az már köztudott tény, hogy az interneten vásárolni gyors, kényelmes, egyszerű. A webshopban pillanatok alatt kiválaszthatod a neked tetsző terméket, amit körülbelül 2 kattintás után már ki is szállítanak neked, nem kell 50 boltot végigjárnod, sőt, még 50 lépést sem kell megtenned: csak az ajtóig kell elsétálnod, amikor meghozza a futár a cuccot.

Mégis, vannak olyan termékek, amiket nem szívesen vásárolunk a neten. Olyan termékek, amik esetében ragaszkodunk a személyes próbához. Még akkor is, amikor a fenti példa egyértelművé teszi, hogy fölösleges.

A gyártó matracait nem találod meg egyetlen matracboltban, bemutatóteremben, vagy lakberendezési áruházban sem. Nem tudod kipróbálni, nem tudsz ráfeküdni, nem tudod tesztelni.
Sőt!
Még az interneten sem tudod csak úgy megrendelni!

Ha megnézed a webáruházunkat, azt látod, hogy nincs „megrendelés” gomb a matracok mellett: csak az „érdeklődés”-re tudsz kattintani, és utána mi vesszük fel veled a kapcsolatot.
Ez nem azért van, mert lusták vagyunk, vagy sznobok, vagy, mert nem akarjuk, hogy matracot vegyél: ennek az az oka, hogy a matracvásárlás során sok olyan apró kérdés merül fel, ami fontos ahhoz, hogy megtaláld az igazit: azt, amiben jól fogsz aludni életed 1/3-ban.
A Dr. Dream az egyetlen hazai gyártó, amelyik teljesen személyre szabja a matracait. Nem kész matracot kapsz tőlünk, hanem készítünk neked egy matracot – és ez óriási különbség!

Jók-e az internetről vásárolt matracok?

Erre természetesen igen a válaszunk! Legalábbis számtalan pozitív visszajelzést kapunk elégedett vásárlóinktól, akik korábban el sem tudták képzelni, hogy próba nélkül vegyenek matracot.
És hogy ezt bebizonyítsuk, meghirdettük a Nagy Matrac-tesztet…részletek blogunkon olvashattok

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drdream.blog.hu/api/trackback/id/tr9811680817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
googlefaefc298ee5d2768.html