Aludnijó

by Dr.Dream

4 tipp hogy megtaláld az igazán neked való matracot

2017. április 10. 14:02 - Aludnijó

Tippek hogy ne rossz ágyban ébredj

A 4 legfontosabb szempont amit mindenképp vegyél figyelembe mielőtt matracot vásárolsz

1. Nem a próba számít!

Nagyon fontos hogy ha nem interneten rendeled meg a matracodat hanem egy üzletben próbálgatsz, akkor ne az alapján dönts amelyik a legkényelmesebb, hanem kérd eladó segítségét hogy ajánljon egy neked valót.Ha az üzletben kellően képzett eladók vannak,(nem olyanok akik rád akarnak tukmálni mindenképpen valamit) akkor tudnak segíteni. Kérdezni fogják hogyan alszol, milyen pózban, milyen munkát végzel,súlyod...stb. Ha ezt nem kérdezik, akkor bizony csak eladnak neked egy matracot, magyarul rádtukmálnak valamit. Itt jön az hogy nagy a valószínűsége hogy olyan matracot választasz ami lehet hogy nem is jó neked.

2. Nem mindig a legdrágább a legjobb

Sokan azt hiszik hogy a matracnál a legjobb választás a legdrágább, pedig ez nem igaz. Miért? Egy matrac árát a benne lévő alapanyag és mennyisége határozza meg.Minél nehezebb az ember annál masszívabb/sűrűbb matracra van szüksége ahhoz hogy ne gödrösödjön ki a matrac.Gondolj bele,én 52 kg vagyok, ha a legdrágábbat választanám akkor pocsékolnék. (sok matrac árát a márka és huzata is meghatározhatja manapság,de a fenti állítás legtöbbször még mindig igaz) Érdemes ismét szakember véleményét kikérni.

sll.jpg

3.Nem minden esetben igaz az, hogy minél keményebb, annál egészségesebb.

Nagyon sok fajta gerincprobléma létezik, ezért nem javasolhatjuk mindenkinek akinek fáj a dereka a kemény matracot. Pl.: egy lumbágósnak kényelmes lehet a keményebb matrac, de egy gerincsérv betegnek nemcsak kényelmetlen hanem káros is. Itt is azt javasoljuk hogy ne azt vásároljuk meg ami jónak tűnik, hanem járjunk utána és kérjük ki az orvos és szakember véleményét.

4. Az interneten vásárolt matracok biztosan nem jók, hisz nem látjuk őket, nem tudjuk kipróbálni

Tévhit! Sokkal jobb interneten vásárolni matracot, mert ott nem téveszt meg az a 2 perces próba. A webáruházak telefonos segítséget adnak, elmondhatod mi a problémád, hogyan alszol, milyen munkát végzel, hány kiló vagy, ami alapján tudnak neked olyan matracot ajánlani ami biztosan jó lesz.

Legvégül csak annyit mondanánk hogy ne ugorj bele az első kényelmes matracba. Kérd eladó segítségét a választásban. Ha az eladó nem kérdez rá azokra a tulajdonságokra amit felsoroltunk, akkor nem törődik veled és lehet hogy rossz matracot választasz.

 A megoldás: Személyre szabott matrac

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drdream.blog.hu/api/trackback/id/tr1612414595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2017.04.11. 13:48:58

azt kérem, amihez a képen levő nő is jár!

lutria 2017.04.11. 15:19:42

Kárpitozott heverőbe (cipzárral nyitható a kárpit,a szivacs cserélhető)milyen típusú üzletekben lehet csupasz szivacsot kapni?

Aludnijó 2017.04.12. 11:18:31

@lutria: www.drdream.hu/matracok itt kérhetsz árajánlatot méret alapján. Sima szivacs árak nincsenek fent a weboldalon, de kérhető.
süti beállítások módosítása
googlefaefc298ee5d2768.html