Aludnijó

by Dr.Dream

A Nagy matrac teszt 2.

2016. szeptember 11. 09:23 - Aludnijó

 

A Nagy Matrac-Teszt! 2.

Lehet-e matracot venni próba nélkül? Naná, sőt, az eredmény még jobb is lehet! 2 tesztalanyt kértük meg, hogy fogadja el a szakértőink által személyre szabott matracokat, és teszteljék 2 héten át. A csavar: a matracot nem próbálhatták ki előtte. Vajon hogy sült el a dolog? Részletek a cikkben:)

Matracot az internetről? Sokan furcsának tartják, hogy próba nélkül vásároljanak, ezért úgy döntöttünk, hogy meghirdetjük a Nagy Matrac-Tesztet. Az alábbi felhívást tettük közzé facebook-oldalunkon:

Tesztelj Dr.Dream matracot és tartsd meg ingyen!

Jelentkezőket keresünk matracaink véleményezésére.
Ha úgy gondolod, hogy szükséged van egy új matracra és cserébe 2 hétig naponta posztolnál pár sort a változásról, véleményedről, akkor jelentkezz tesztelőnek.

Jelentkezz az alábbi kérdések megválaszolásával üzenetben (Facebook):

  • Miért szeretnéd lecserélni régi matracod, mik a jelenlegi problémáid vele?

  • Jelenleg milyen keménységű és méretű matracon alszol?

  • Végigalszod-e az éjszakát forgolódás nélkül?

  • Tudnál-e napi pár sort posztolni/írni véleményedről, amit megoszthatunk a közösségi médiában?

  • Írhatunk-e problémáidról a matracteszt előtt, majd a változásról a teszt után?

A szerencséseket, összesen 2 embert mi választunk ki a válaszok alapján, akiket emailben értesítünk. 

És hogy mit kapsz cserébe?

Az általad leírtak alapján elkészítünk és kiszállítunk egy Dr.Dream matracot ingyenesen, amit meg is tarthatsz, ha elnyerte tetszésed. 

Jelentkezési határidő: 2016. Július 24.

Korhatár nincs! Megosztani ér! :)

Nos, örömmel jelenthetjük, hogy a felhívásunkra sokan jelentkeztek, közülük teljesen véletlenszerűen választottunk ki 1 nőt és 1 férfit, akiket felhívtunk telefonon. A beszélgetés mindössze 1-2 percet vett igénybe, a szakértőink feltettek néhány, az alvási szokásaikra vonatkozó kérdést. Olyanokat kérdeztünk például, hogy van-e valamilyen egészségügyi problémájuk, hogyan szoktak aludni, milyen matracuk van jelenleg… Ezek a kérdések olyan dolgokra kérdeztek rá, amiket mindenkinek tudnia kellene vásárlás előtt, de a boltokban csak nagyon kevesen foglalkoznak vele.
A legtöbben még ma is kipróbálás alapján veszik meg matracaikat, pedig ezek a kérdések – és a rájuk adott válaszok

– többet segítenek a választásban, mint ha 20 másodpercet fekszel rajta a boltban!

A kapott válaszok alapján mindkét tesztelőnknek elkészítettük, és ingyenesen házhoz szállítottuk , Dr. Dream matracát, amit rögtön birtokba is vehettek.

Zombori Zita és Sallai László hamarosan beszámol arról, hogy milyen érzés személyre szabott matracon aludni;)

matracteszt2.jpg

 

Miért indítottuk el ezt a játékot?

A Dr. Dream az egyetlen hazai gyártó, amelyik teljesen személyre szabja a matracait. Ez azt jelenti, hogy olyan matracokat kapsz tőlünk, amit a bemutatótermekben nem találsz meg. Profi szakemberek állítják össze számodra az ideális matracot, olyan dolgokat is figyelembe véve, amikre te valószínűleg nem is gondoltál.

Sokak számára azonban még ma is idegen, hogy próba nélkül vásároljanak, pedig a bolti próba szinte mit sem ér, amikor a tökéletes memóriahabos matracot szeretnéd kiválasztani. A játékot azért indítottuk el, hogy ne csak a mi véleményünket halld: 2, teljesen átlagos, éppen matrac-vásárlás előtt álló ember fogja elmondani neked, hogy jól választottunk-e neki!

Maradj velünk, hamarosan jön a Nagy Matrac-teszt 3. része, amiből megtudhatod, mi volt Zita és László első benyomása!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drdream.blog.hu/api/trackback/id/tr7311694115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
googlefaefc298ee5d2768.html